Move it

Jag har flyttat hit! nu vet ni.

Ska fixa en del med den nya och så, men den kommer troligtvis uppdateras flitigare än vad denna är!
CIAO.

Tjaaao

hello folks'
var förjävla längesen jag skrev här alltså. Har haft rätt fullt upp med skolavslutning, avslutningsmiddag, körövningar osv! jag tror ni fattar. Dock har jag en hel hög med bilder som väntar på att få laddas upp här, och det är ju synd om det inte blir uppladdade, så senare släpper jag en bildbomb! vad sägs om det? Ja då ses vi.

SHOES




 Från MQ.

Still at home.

Okej, såhär ligger det till. Fick inte åka med på paddling/bad/tält-grejen, fett tråkigt!! iaf så gick jag till doktorn, och väl där så sa hon att jag kommer bli frisk snart! iaf innan skolavslutningen :D dock köttade hon upp min hals ännu en gång -.-
aah, nu sitter jag här och tråkar igen iaf. men som uppmuntran såhar mamma varit och köpt ett par skor till mig (: (okej, det var inte tänkt som uppmuntran, jag behövde dom faktiskt) sandaler från MQ. Vet inte redigt än om det blir ett par keepers, men det känns så iaf.. kanske dyker upp bild här.

Förövrigt funderar jag på att radera denna bloggen.. hmm. Får se hur jag gör.


Love is my drug is my medicine


Myströja ftw.


Såhär mkt kan jag öppna min mun. Framsteg framsteg!

Still sick..it sux. Imorgon är det ju paddling,grilling, och tältning med klassen! vill fan inte miss. Dock ser det inte ljust ut.. -.- hoppas iaf ni mår bättre än vad jag gör! puss.

mnamka!

Gaaaaaanska så tråkigt har jag här hemma. Jag får inte gå ut heller.. utan jag måste VILA.. -.-

Något som (nästan) alltid piggar upp är ngn form av käk. typ jooordgubbar!


detta +


+ jorgubbar & socker =


TADAAAAH! mums vare, dock tog det typ 1 timme att käka upp pga. halsen. menmen gott var det!

sjuker

Nej, nu har jag varit borta här länge! Men nu är det så att jag gått och fått halsböld (inte riktigt så allvarligt som det låter, det är typ en halsfluss fast det gör mkt ondare) .. så nu har jag varit hos doktorn och fått 6 flaskor penicillin, några smärtstillande plus alvedon och massa olika halstabletter. Det är verkligen trist att vara sjuk när det är så fint väder ute! Igår satt jag inne hela dagen och kollade på tv/sov.. det enda jag käkade under hela dagen var lite vaniljyoghurt. Fast senare på kvällen när jag käkat alla mediciner lyckades jag få i mig lite pizza (: Nu är jag ganska hungrig med faktiskt, men det får vänta.. ska till doktorn first, och antagligen kötta upp min hals ännu mera. Gissa om jag svimmade? nej, det gjorde jag faktiskt inte, but it was close.
Detta blev nog jordens segaste inlägg, nu ska jag käka ännu fler halstabletter. hej på er!


Inte länge sen det såg ut såhär..

RSS 2.0