HELLOOO

Hejhopphallå.
Drog ner till stan idag och köpte jeansleggings.. mina gamla från only håller på att falla sönder, inte så konstigt, de är ju typ 1 år gamla och  väääldigt flitigt använda. Köpte ett par vanliga mörkblå, inte lika fina som mina gamla, men de får duga (: Även ett linne fick hänga med hem.
Lite senare stack nina och jag till Iva, för Kakbank. Massor av kakor och trevliga människor. Smålandsposten kom och hälsade på också! Jag är fortfarande mätt efter alla kakor&bullar och allt.
Lite halft sjukis är jag också. Jag låter lite som en målbrottspojke.. med ett inslag av baryton, haha jacob!
Dock är det snart påsklov ju, bara 2 veckor och sen wiiiiiiii!



Jag i typ.. torsdags? Mobilen får funka.. kameran är still. Fuckad.


Picccccc's














Minibomb med bilder från sommar/vår 2008.
Det här med text.. bilder är nog mer min grej. En bild säger trots allt mer än 1000 ord (:
Jag ska försöka bättra mig med mer och INTRESSANTARE uppdateringar, så. Nu fick jag det sagt också. Bon soir.


RANDOM

Det händer inte tillräckligt mycket i mitt liv för att jag ska kunna skriva ned det här.. om någon vill anteckna så har vi kemiprov på torsdag (mums). Som jag borde plugga på, men istället sitter jag här as usual (fy ellen, fy).
I och för sig kan man ju inte vara annat än glad nu när snön är borta och VÅREN på väg = tygskor. vårjacka. TUNNA strumpbyxor. solbrillor. skrikiga kläder. MUMS på det.


Den här är typ ny. moooooooooonkey. screamy.


sommar jajajaja. tjötatjöta.


också sommar.

låtar att knarka; Lily allen - The fear, Coldplay - Life in technicolor 2, The kooks - Do You Wanna - Mr.maker - Shine On, Laleh - Simon says, Billie The vision and the dancers - Summercat, Melissa horn - Långa nätter
-- där har ni lite tidsfördriv!

kemi var det... Tjolahopp.


True colors


Jag roar mig med mobilkameran...


BALU/babben -"åh, va kreativt" eller så kan det bero på beslutsångest. Tror mest på det sistnämnda när det gäller mig. Fast jag erkänner, jag gillar't. Störande nog brukar jag alltid sitta och pilla bort nagellack.. ska försöka hålla mig i schack.. den här gången.

Jag är ganska så sämst på att både uppdatera och att skriva. Min hjärna stannar upp i sin "kreativitet" när jag ska skriva.. Förresten så har jag köpt en jättemys batiktröja. 90-talet ftw. En batikmönstrad kjol skulle inte sitta fel heller. Harrejävlar, snart börjar jag säkert med buffalos? vem vet...

och så behöver jag låttips igen. CIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA0

Your Biggest fan


Jag har nya byxor! jag ser lite ut som en kille i dom, och så måste jag ha bälte för annars åker de ner.. men what the häck!


Ny denna med. Från MQ. Den är inte så rosa som den ser ut..


Från fina farmor.



Byxorna och tröjan köptes igår. Skorna fick jag idag av farmor.

Igår blekte vi Minis hår och kollade GH (greveholm). Och den är verkligen värd att citeras! "Men Leif, du har ju ett hål i handen!" "Jag ska slicka frimärken på kommunen, jag får 2 öre för varje frimärke. Det är ett toppenjobb!" Jag kan typ alla repliker utantill nu, kanske inte så konstigt iofs. Hörde att Caroline Ugglas gick vidare till finalen.. mja. Vad ska man säga? RÖDA RÄVEN SKULLE DET VARIT. Tack och hej.

HÄÄÄÄÄR




YEEEES. Stolt ägare till denna nu! inte hunnit pilla med den så mycket, men den verkar grym (:
LOVE IT!

CRAAAZY BANANAS


hade på mig denna tröjan idag! och nu har jag kommit på att jag planerat in träning varje dag förutom lördag denna veckan. OJOJOJOJ. Jag håller på att blir galen tror jag.

GRÖNRÖDORANGEVITGRÅ







Koftalånadavsysterklänningh&mstrumpbyxorh&mfulatofflornoidea

Sitetr här och lyssnar på musik på spotify, kollar bilddagböcker, och sånt. Ska bara måla naglarna(frågan är bara vilken färg, har alltid svårt och bestämma mig när det gäller sånt!) dricka en kopp te och sen dra mig hem till tezzan. Ikväll blir det träning och antagligen lite plugg, tråkigt nog.
NU: mot nagellacken!

RSS 2.0